|
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
Iste böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklisin adam olacagim yok benim En güzeli artik son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan birakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksiz denizlere birakmak bedenimi Ama içimde sen varsin Ya sana bir sey olursa?
Isyan edip agladigin mevsimlerde Askimla silebildinse gözyaslarini Sevemedinse benden baskasini O bensiz gülüsler avutamadiysa seni Dindiremediyse hasretini yillar Ve bir türlü unutamadinsa beni Bekle geliyorum...
Istesem ben bu ömrü, bu talihi istemem Böyle durup durup senden ayrilmak varsa Orada bir mezar kazilir benim için Ayriligin nerede baslarsa.
Istemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adimi unut Degmesin artik hiç elin elime Sar yeni askini benim yerime Sen de eller gibi adimi unut...
Istemem sevgili yüzüme gülme Eger ki sonunda aglatacaksan Istemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyami karartacaksan
Iste ayrilik bu; hiç beklemedigimiz... O ikiz kardesi ölümün. Anliyorum bir daha görüsemeyecegiz Sakin aglama ve bir sey söyleme bana Insan ayrilirken bile büyük olmali.
Inan ki! Kirilmis bir ayna gibi Paramparça, kirik dökük askimiz Çaresizligin, ümitsizligin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük askimiz
Inan ki sensiz canim mutluluga düsmanim, Söyleyemedim sana Affet beni pismanim Elini elime alip öylece bir an kalip, Sana son kez sarilip Ölmeye hazirlandim.
Ikimizde yagmur bulutu gözler Ne yazik askimiz ipin ucunda Dilinizde yürek yangini sözler Ne yazik sabrimiz ipin ucunda
Ikimiz sevmistik delicesine Ayirdilar bizi ölürcesine Ölmeden topraga gömercesine Bir gönül sayfasi daha kapandi
Içimde bir ümit var onun için burdayim, Belki gelirsin diye senin için burdayim Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine ayni masada senin için burdayim
Içimde alevdin, rüzgarsiz söndün Bir yangin olupta yakamadin ki Gözümde yastin sen, düstün döküldün Kalbime yol bulup akamadin ki..
Islanirsa eger gözün Yüregime çöker hüzün Ne olursun gülsün yüzün Sen gözümde tüten duman Sen vardigim en son liman Sen Tanri'mdan bir armagan Sini unutmam ceren gözlüm
|